Ефективна реклама за хотелиери в най-голямата мрежа от туристически портали в България. ДРС ТРАВЕЛ

Рекламирай хотел с промоция

Хотели в Царево

Хотел Замъкa - Царево

Цени

Виж в профила

Хотел Замъка се намира на 250 метра от пясъчния плаж в курортното градче Царево. Той предлага на гостите си ВИП студия, семейни апартаменти с кухненски бокс, стандартни апартамента, тройни и двойни стаи. Всички имат плоскоекранен телевизор, сателитна телевизия, интернет, климатична система, мини бар, телефон и тераса. Мебелите са от дърво стил Барок.

Арапя Сън Ризорт - Арапя, Царево

Цени

Виж в профила

Между двата южни черноморски курорта Царево и Лозенец се намира местността Арапя. Там е построен комплексът Арапя Сън Ризорт през 2014 година. Гостите могат да се настанят в някои от 68-то луксозно обзаведени апартамента. Те са с климатик, телевизор, сателитна телевизия, безжичен интернет достъп, кухненски бокс и хладилник.

Хотел Диана - Царево

Цени

Виж в профила

Хотел Диана се намира в самия център на град Царево. Обекта е отворен през цялата година, като в района могат да се практикуват еко, ловен и селски туризъм. Хотела разполага с 21 двойни стаи и 3 апартамента, всеки от които е оборудван с телевизор, хладилник, телефон, самостоятелен санитарен възел, климатик, както и тераса. Гостите могат да релаксират в лоби бара или да хапнат в ресторанта известния ресторант на хотела....

Горещи оферти